КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ДО НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ХВОРИМ НА ЦЕРЕБРОВАСКУЛЯРНІ ХВОРОБИ НА ПЕРВИННОМУ РІВНІ В УМОВАХ МЕГАПОЛІСУ - Прокопів, М.М.; Слабкий, Г.О. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Залучення до надання медичної допомоги хворим на цереброваскулярні хвороби спеціалістів первинної медико-санітарної допомоги буде сприяти підвищенню рівня профілактичної роботи в тому числі формуванню у населення мегаполісу більш відповідального ставлення до особистого здоров’я, зниженню рівня цереброваскулярних інсультів та своєчасного звернення при їх розвитку за медичною допомогою.