ЗАДАЧІ ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ З ПРОФІЛАКТИКИ ІНФАРКТІВ МІОКАРДА - Кошеля, І.І.; Слабкий, Г.О.; Качала, Т.В. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Ефективна профілактична робота первинної ланки надання медичної допомоги з особами, які відносяться до групи високого ризику розвитку інфаркту міокарда дозволить знизити рівень його розвитку та зменшити рівень його тяжких медико-демографічних та соціальних наслідків.