СПІЛЬНІ ЗАДАЧІ ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ТА СИСТЕМИ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я ПО ЗБЕРЕЖЕННЮ ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ - Слабкий, Г.О.; Миронюк, І.С.; Білак-Лук’янчук, В.Й. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Сумісна робота первинної ланки надання медичної допомоги та системи громадського здоров’я забезпечить підвищення рівня профілактичної роботи та зміцнення здоров’я населення Закарпаття.