КАФЕДРІ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я ЛЬВІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ Д. ГАЛИЦЬКОГО – 35 РОКІВ - Кафедра громадського здоров’я Львівського національного медичного університету імені Д. Галицького (Україна. Здоров’я нації, 2023)
35 років – це порівняно невеликий вік для кафедри Львівського національного медичного університету, якому виповнилося 238 років. Водночас за ці три з половиною десятиліття колектив кафедри досягнув вагомих здобутків і зробив важливі напрацювання у галузі громадського здоров’я. У наших найближчих планах – підготовка до затвердження освітньої програми другого (магістерського) рівня вищої освіти 229 "Громадське здоров’я"; залучення до лекцій провідних фахівців галузі громадського здоров’я та організаторів охорони здоров’я з інших закладів вищої освіти України та зарубіжжя; розробка нових циклів тематичного удосконалення – "Економічні основи діяльності медичних закладів" та "Промоція здоров’я".