ФІЗИЧНА РЕАБІЛІТАЦІЯ ЯК СКЛАДОВА ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я: ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ НА ТЕРИТОРІАЛЬНОМУ РІВНІ - Слабкий, Г.О. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Мета дослідження: представити концептуальні підходи до забезпечення реабілітації в рамках системи громадського здоров’я на територіальному рівні. Матеріали та методи. Методи: бібліосемантичний, структурно-логічного аналізу. Матеріали: законодавчі акти з розвитку системи громадського здоров’я та реабілітації. Результати. Представлено концептуальні підходи до забезпечення реабілітації в рамках системи громадського здоров’я на територіальному рівні. Висновки. Розвиток заходів реабілітації на рівні територіальних громад забезпечить збереження та зміцнення громадського здоров’я населення.