МІСЦЕ ФІЗИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ В СИСТЕМІ ЗБЕРЕЖЕННЯ І ЗМІЦНЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ - Співак, А.П. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Мета дослідження: визначення місця фізичної реабілітації в системі збереження та зміцнення громадського здоров’я населення. Матеріали та методи. Методи: бібліосемантичний, структурно-логічного аналізу. Матеріали: законодавчі акти з розвитку системи громадського здоров’я та реабілітації. Результати. Представлено місце фізичної реабілітації в системі збереження та зміцнення громадського здоров’я населення на сучасному етапі розвитку суспільства тa реформування системи охорони здоров’я. Висновки. Фізична реабілітація виступає складовою збереження та зміцнення громадського здоров’я населення.