СПЕЦИФІКА СПІЛКУВАННЯ ПРИ ЛІКУВАННІ ХВОРИХ НА СЕРЦЕВО-СУДИННІ ЗАХВОРЮВАННЯ - Šulcová, J.; Murgová, A. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Основні досягнення медицини, зокрема фармакотерапії чи медичних технологій та пристроїв, не покращили стан серцево-судинних захворювань. Мета: шляхами підвищення якості обслуговування пацієнтів та зменшення кількості пацієнтів із ССЗ є покращення співпраці з точки зору постачальника медичної допомоги – пацієнта – медичної допомоги. Власний текст: спілкування медичного персоналу з пацієнтом без помилок. Висновок: ефективне спілкування між пацієнтом та медичним персоналом має великий вплив на задоволеність пацієнтів.