АНАЛІЗ СУЧАСНИХ ДАНИХ ВАКЦИНАЦІЇ ВІД COVID-19 ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВАКЦИНАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ - Віраг, М.В.; Рогач, І.М.; Палко, А.І.; Сливка, Я.І. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
COVID-19 – глобальна проблема, а Програма COVAX – частина глобального рішення, особливо для бідних країн, яке пов’язане з вакцинацією від вірусу SARS-CoV-2. Масова вакцинація населення стане найбільшою в історії операцією із закупівлі та постачання вакцин.