ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАСЕЛЕННЯ ГІРСЬКОЇ ТА ПЕРЕДГІРСЬКОЇ ЗОНИ ЗАКАРПАТТЯ ПЕРВИННОЮ МЕДИКО-САНІТАРНОЮ ДОПОМОГОЮ - Рогач, І.М.; Данко, Д.В. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
В області сформована достатня мережа закладів первинної медико-санітарної допомоги передгірської та гірської зон медичні працівники якої, при наявності транспорту, в змозі забезпечити населення медичною допомогою першого рівня.