ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ІНТЕГРАЦІЇ АКУШЕРСЬКО-ГІНЕКОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ НА РІВЕНЬ ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ - Щербінська, О.С.; Слабкий, Г.О. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Запровадження рекомендованих заходів буде забезпечувати більш ефективній інтеграції акушерсько-гінекологічної допомоги жінкам на первинний рівень надання медичної допомоги та підвищення рівня її доступності.