ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ СТУДЕНТІВ – СКЛАДОВА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ - Дуб, М.М.; Мальцева, О.Б. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Проведені дослідження підтвердили значення фізичної активності у покращенні стану здоровя студенток, що мають ожиріння, шляхом різнобічного самовдосконалення, набуттям навичок професійної компетенції в галузі ерготерапії. Проведені дослідження є частиною комплексної програми, мають бути продовжені та поглиблені.