ПІДХОДИ ДО ОЦІНКИ ПОТРЕБИ ДІТЕЙ З ХВОРОБАМИ ОРГАНІВ ДИХАННЯ В РЕАБІЛІТАЦІЙНИХ ПОСЛУГАХ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РІВНІ - Брич, В.В.; Дуб, М.М.; Бородачов, М.В. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Оцінка потреби дітей з хворобами органів дихання в реабілітаційних послугах на регіональному рівні вимагає системного підходу з чітким визначенням складових – елементів оцінки. Кожен з вказаних елементів потребує розширеного планування завдань з наступним послідовним етапним виконанням, що дозволить ефективно та якісно визначити потребу дітей з хворобами органів дихання в реабілітаційних послугах на рівні регіону.