НАПРЯМИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО-ПРИКЛАДНОЇ ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З ФІЗИЧНОЇ ТЕРАПІЇ, ЕРГОТЕРАПІЇ - Дорошенко, Е.Ю.; Гурєєва, А.М.; Сазанова, І.О. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
B освітній галузі наявний запит на формування системи професійно-прикладної фізичної підготовки фахівців реабілітаційного профілю. З одного боку, достатній рівень фізичної підготовленості сприятиме загальній оптимізації життєдіяльності студентів і створення передумов для якісного засвоювання знань, з іншого, є фундаментом для опанування специфічними реабілітаційними навичками і вміннями майбутнього конкурентного фахівця галузі «Охорона здоров’я».