ДОЦІЛЬНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ АВТОРСЬКОЇ МОДЕЛІ ПЛАНУВАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ФІЗИЧНОЇ ТЕРАПІЇ ДИТИНИ З БРОНХОЛЕГЕНЕВИМИ ПАТОЛОГІЯМИ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ФІЗИЧНИХ ТЕРАПЕВТІВ - Івасик, Н. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Запропонована модель планування індивідуальної програми та технологія ФР/ФТ дитини з бронхолегеневим захворюванням є ефективною для індивідуалізації програми фізичної терапії дитини з бронхолегеневими патологіями, що вказує на доцільність її застосування до організації практичної підготовки спеціалістів з фізичної терапії та ерготерапії.