ЄВРОПЕЙСЬКІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНЦІЙ ПРАЦІВНИКІВ В СФЕРІ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я - Йовбак, М.І.; Дудаш, Г.В.; Служинська, М.Б. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Працівники в сфері громадського здоров’я можуть значно відрізнятися в різних країнах Європи. Функції, які виконують такі працівники та організації, в яких вони працюють, також можуть бути різними в різних країнах, хоча загалом виклики громадського здоров’я досить схожі. В межах країн знання та навички, які можуть вимагатися від одного працівника, можуть відрізнятись від тих, що вимагаються від іншого, віддзеркалюючи їхні конкретні ролі, досвід та посади в організації.