НАВЧАЛЬНО-ТРЕНУВАЛЬНИЙ ПРОЦЕС В ГРУПІ СПОРТИВНОГО ВДОСКОНАЛЕННЯ УжНУ - Мадяр-Фазекаш, Е.О.; Степчук, Н.В. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
В статті розглядається навчально-тренувальний процес групи спортивного вдосконалення, де окрім спортивного розвитку формуються особистісні якості і професійна компетентність студентів.