РОЗРАХУНОК ПОТЕНЦІАЛУ РЕАБІЛІТАЦІЙНОЇ ТА ГОСПІСНОЇ МЕРЕЖІ В УКРАЇНІ - Маркович, В.П. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Метою роботи є вивчення та розрахунок потенціалу реабілітаційної та госпісної мережі в Україні.