РЕАЛІЗАЦІЯ ПРИНЦИПІВ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ В ОСНОВНІЙ ШКОЛІ - Янович, О.; Хома, Т.В. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Розглянуто принципи фізичного виховання, що випливають із завдань предмету «Фізична культура» і передбачають добірку як традиційних, так й інноваційних методів навчання.