ОСОБИ З ВАЖКОЮ ФОРМОЮ ІНВАЛІДНОСТІ - Гендріка, Ґраф де Роітер (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Визначення поняття «важка форма інвалідності». Як такого конкретного визначення нема: занадто різними є люди з важкою формою інвалідності, щоб об’єднати їх одним поняттям. Люди з важкою множинною формою інвалідності визначаються як особи з комплексною інвалідністю.