ЕФЕКТИВНІСТЬ КІНЕЗІОЛОІЧНОГО ТЕЙПУВАННЯ В ПРОГРАМІ ФІЗИЧНОЇ ТЕРАПІЇ ХВОРИХ ПІСЛЯ ТОТАЛЬНОГО ЕНДОПРОТЕЗУВАНЯ КОЛІННОГО СУГЛОБА - Аравіцька, М.Г. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Питання оптимізації ведення амбулаторного реабілітаційного етапу після ендопротезування у хворих на гонартроз залишаються актуальними, в їх рамках вирішуються завдання по відновленню обсягу рухів і трофіки тканин колінного суглоба. Тому застосування нових методик, які сприяють пришвидшенню відновлення стану здоров’я хворих та покращенню їх якості життя, одним з яких є кінезіологічне тейпування, є актуальним питанням фізичної терапії.