ОСОБЛИВОСТІ ПЕДАГОГІЧНОГО ЕКСПЕРИМЕНТУ - Ковач, Ш.А.; Дудицька, С.П.; Ковач, О.Ш. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Вчені звертають увагу на те, що експериментальному методові у сфері дослідження педагогічних процесів властива така якість як знаходження найбільш ефективних форм управління цими процесами, планування і організації умов праці. Тому педагогічний експеримент сприяєвдосконаленню управління навчально-виховними процесами.