ЄВРОПЕЙСЬКІ ПІДХОДИ ДО ПОДОЛАННЯ У НАСЕЛЕННЯ ІНТЕРНЕТ-ЗАЛЕЖНОСТІ - Слабкий, Г.О.; Жданова, О.В. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Даний проект досліджував ступінь насиченості суспільства інформаційно-просвітницькими матеріалами на тему безпеки в Інтернеті, встановленню рівня обізнаності батьків та вчителів щодо загроз і методів попередження вказаного недугу, рівня впровадження профілактичних і захисних програм чи механізмів, ефективність державних і громадських зусиль і програм у даній сфері.