ОСОБЛИВОСТІ ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОГО ВПЛИВУ НА ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У ПІДЛІТКІВ З ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМИ ПОРУШЕННЯМИ - Утьосов, Я.А. (Україна. Здоров’я нації, 2023)
При формуванні соціальної компетентності у підлітків з інтелектуальними порушеннями означені загальні умови потребують конкретизації. Подальші наші наукові дослідження будуть спрямовані на визначення складових соціальної компетентності, а також з’ясування конкретних методів її формування у підлітків з інтелектуальними порушеннями.