ПРИНЦИПИ ПОВЕДІНКИ У РАЗІ ПРОЯВІВ НАСИЛЛЯ ТА АГРЕСІЇ - Йост, Томас (Україна. Здоров’я нації, 2023)
Поняття «насилля»: насилля – це будь яке порушення фізичної чи психічної цілісності людини; насилля – це дія; насилля – це вивчена стратегія; насильницька дія потребує прийняття рішень; насилля – це форма взаємодії; насилля веде до кінця взаєморозуміння.